Ruud Everaerts sollicitatiearchief OVER MIJ CV TOOLS BLOGS LINKS

OVER MIJ
Hallo en welkom op deze website. Op dit stukje van het World Wide Web hield ik tot januari 2018 een archief bij van sollicitaties die ik heb verstuurd. Handig voor mezelf, handig voor de uitkeringsinstanties die me controleren en wie weet, zet ik door deze manier van werken een potentiële werkgever op mijn spoor.

Ik ben Ruud Everaerts en sinds 1 oktober 2012 is mijn participatiebaan bij Zelfregiecentrum Venlo geëindigd. Sinds die tijd zijn mijn inspanningen gericht op het in de wacht slepen van een nieuwe baan. Tot nu toe zonder resultaat.

Mijn ervaringen met betrekking tot solliciteren stemmen me wat pessimistisch. Om te voorkomen dat het wekelijks solliciteren me als een Sisyphusarbeid zal vallen, probeer ik er een zo creatief en uitdagend mogelijk tijdverdrijf van te maken. Daarom vindt u op deze website niet alleen sollicitatiebrieven, maar ook links naar artikelen die ik heb geschreven, webtooltjes die ik heb ontworpen en filosofische overpeinzingen.

Wie deze website doorneemt krijgt dus een zeer breed beeld van de persoon Ruud Everaerts. Het maakt duidelijk wat ik wil, wat ik kan, en vast ook wat ik NIET wil en NIET kan. Wel, ik presenteer het maar zoals het is. In de hoop dat er iets uitrolt, waar zowel een potentiële werkgever als ik blij mee zijn. Ik zou zeggen: recruiters en headhunters, spits uw oren.

Maar ook als er niets uit mocht rollen, hoop ik dat deze website aan menige bezoeker een aangenaam verblijf zal bieden, en aan mij een leuke uitdaging om deze website steeds weer te updaten met interessante filosofieën, handige tooltjes en relevante links.

Geïnteresseerd geraakt in mij? Ik ben te bereiken op mailadres r_everaerts@hotmail.com. In functies op secretarieel gebied ben ik ALTIJD geïnteresseerd. Notuleren en afspraken plannen is mijn tweede natuur. In de ICT ben ik op mijn best als het gaat om het achterhalen van de specs. Doorvragen, kort door de bocht formuleren om een reactie te krijgen, vragen dingen uit te tekenen, en daar dan over rapporteren in heldere rapporten, dat is mijn kracht.

OVER MIJ | CV | TOOLS | BLOGS | LINKS

Ruud Everaerts Linked In Ruud Everaerts Twitter Ruud Everaerts Facebook
Sollicitaties: