Ruud Everaerts sollicitatiearchief OVER MIJ CV TOOLS BLOGS LINKS

LINKS
Enkele sites waar ik wat nader bij betrokken ben:

http://www.venlobinnenstad.nl/wijkkranten.htm

Ik vervul bij Wijkoverleg Venlo-Binnenstad vrijwillig secretariële functies en ben er redacteur bij de Wijkkrant. Op deze pagina zijn pdf's te vinden van de wijkkranten die sinds 2004 zijn uitgekomen. Ongeveer vanaf die tijd was ik ook actief in de redactie, en dus altijd wel met een of twee artikelen vertegenwoordigd. Vanaf 2008 teken ik ook voor de eindredactie.

http://www.izmatazia.nl/rudys

Ik heb een tijdje geoefend in DTP (DeskTop Publishing), door, in principe op wekelijkse basis, een tijdschrift van één pagina uit te brengen: Rudy's Weekly. In het begin in pdf-formaat, later ben ik overgestapt op png.

http://3voor12.vpro.nl/lokaal/limburg/Bospop-2012.html

Ik ben de laatste tijd vooral op de achtergrond aanwezig bij vrijwilligersinitiatief www.3voor12limburg.nl. Online zetten en redigeren van stukken. Maar soms schrijf ik ook nog. Recensies, verslagen. Met Bospop in Weert was het bijvoorbeeld zo ver. Toen was ik als schrijver verantwoordelijk voor het merendeel van de teksten.

http://www.amnestynieuws.nl

Sinds het blad "Vrijspraak" (blad voor actieve leden van van Amnesty Noord-Brabant en Limburg) is opgeheven, is de redactie van dit blad online verder gegaan. Op deze website lever ik nog wel eens een bijdrage. De domeinnaam is geregeld en een initiatief van mij. Vind het wel grappig dat deze naam leidt naar exclusief Limburgse en Noord-Brabantse nieuwsberichten.

http://www.zelfregiecentrum.nl

De website van mijn laatste werkgever. Sinds mijn vertrek is er veel veranderd, al is in enkele teksten nog mijn hand te herkennen.

In de tijd dat ik de webmaster was heb ik mijn inspanningen gericht op het zo makkelijk mogelijk maken van het onderhoud, door vaak veranderende inhoud in aparte bestanden te plaatsen, en een PHP-script te schrijven dat dynamische inhoud en layout automatisch aan elkaar plakt. Mijn bemoeienis is verder vooral tekstueel geweest.

OVER MIJ | CV | TOOLS | BLOGS | LINKS

Ruud Everaerts Linked In Ruud Everaerts Twitter Ruud Everaerts Facebook
Sollicitaties: